Sunday, March 14, 2010

Giveaway from kak ita



Salam hujung minggu semua..

kali ni ummi nak join giveaway dari kak ita from http://itajeff68.blogspot.com
teruja sangat tgk gift yg menawan tu... bestnya kalau dapat..
syarat nak join mmg simple sangat.. just tinggalkan komen kat entry tu je...
sapa yg ada blog tu boleh le buat entry pasal giveaway tu kat blog anda ye.. terpulang pada kerajinan anda.. bagi kawan2 yg suka join giveaway tu meh ramai2 pakat singgah sini ye...
http://itajeff68.blogspot.com/2010/03/salam-jumaatjom-join-giveaway.html

wish me luck...
berdebar nih... mcm nak jawab exam lak...

3 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam Mieza...
salam perkenalan dr k.ita. Tq sbb sudi join GA & buat n3 sekali..tq so much..K.ita nak minta tlg kat Mieza utk masukkan balik komen kat n3 GA akak yer, sbb komen mieza smlm tak dpt publish..nnt komen lg yer mieza...tq :-)..

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)