Tuesday, February 23, 2010

NurelL’s Craft First Giveaway

Salam semua..
kali ni aku nak join giveaway from NurelL's Craft lak.. teruja tengok hadiahnya tu.. jom ramai2 pakat join... sapa berminat klik sini



Caranya mudah saja....

  1. Be a Follower
  2. Post about this giveaway at your blog/facebook/website. Link back to this post so that other people can join too..You can use the picture above…
  3. Finally, leave a comment below and state the link of your post about this giveaway..

the giveaway will end on
25th March 2010

7 comments:

@cu SaYaNg said...

uiks ja
x tau pong mu dh ada blog..
x bgtau pun..huhuhu

cikpuanmieza said...

kih kihh pia..
blog aku ni dari jun 2008 lg rasanya.. tapi hang tgk le brp post je yg ada... punya liat aku nak update.../tu yg aku tak habaq tu.. nt masukkan dlm list blog hang k...
muahhsssssssss

kamalnzura said...

ha la kannn..xtau pun kata mieja ada blog..
ni pun sbb masuk kat blog farah, nmpk komen mieja...

Puan Gee said...

rajinnya mieza join giveaway n contest ...

cikpuanmieza said...

jai, nt hang tenpek link blog aku kat blog hang ye..

gee, saj je tu join.. lagi pun tak susah.. diaorg wat giveaway tu sambil2 nk promote blog masing2...

Aiza said...
This comment has been removed by the author.
Aiza said...

mieja...puas cari blog mieja..
jumpa jugak kat blog jai...hehehe
yang ada link ke fotopages dulu...
lama dah kan?
rajinnya dia join contest... :-)