Friday, February 19, 2010

"MOBS & Gift That Angel Send : Showers of Love Contest"

Salam...
kembali bersiaran di hari jumaat... kali ni aku nak join contest ni pulak..


Contest ni dianjurkan oleh MOBS & Gift That Angel Send

dah lama sebenarnya tahu pasal contest ni.. asyik tangguh je nak post asal je aku nak ngadap blog ni ada je gangguan yg datang (alasan je tu..heheheh)... utk contest ni aku hantar aksi AQIL berendam kat bilik air.. so dalam banyak2 gambar tu ni je yg aku berkenan... Kalau korang berminat nak join contest ni klik sini ye

so gambar yang aku pertaruhkan adalah..... jeng jeng jengggggg................

|

|

|

|

|
v


"si kecik ni mmg suka sangat ngan air.. tak kisah le air tu sejuk ke tak.. masa aku tangkap gmbr ni kebetulan hari yg panas terik.. lama jugak le rendam dia.. kasi can kat dia bercanda... apa lagi sengih sampai telinga le..".

Mother's name: YUSMIZA
Baby's name: MUHAMMAD AQIL NURHAN AZIMAN
Baby's age: 14 MONTHS OLD
Baby's gender: BOY
Your email address: mieza_m@yahoo.com

so good luck aqil.. harap dapat salah satu hadiah kat bawah ni ye..



http://www.prizes1.com/_borders/PrizesLogo4.JPG

1st Prize:
Gift that Angel Send Voucher - RM80
Gift that Angel Send Lifetime Membership Card
(entitle for 10% discount for all products including sales period)
2nd Prize:
Gift that Angel Send Voucher - RM50
Gift that Angel Send LIfetime Membership Card
(entitle for 10% discount for all products including sales period)
3rd Prize:
Gift that Angel Send Voucher - RM30
Gift that Angel Send LIfetime Membership Card
(entitle for 10% discount for all products including sales period)
Consolation Prize:
Gift that Angel Send Voucher - RM10 x 3

good luck...

1 comment:

giftthatangelsend said...

Hi,

This is from the sponsor. Thank you for your entry. We will update you once we have the winner list.

Thank you and have a nice day

Rgds,
GTAS